Let op! Sinds 1 juli 2018 zijn Insite Security en ITsec samen verder gegaan als Qbit Cyber Security .

Qbit

Meld u aan voor de sneak preview van onze nieuwe naam en identiteit op dinsdag 15 mei in Groningen of woensdag 16 mei in Haarlem van 16.30 - 19.00 uur. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Aanmelden Qbit relatieborrel

Insite Security organiseert op dinsdag 15 en woensdag 16 mei een relatieborrel voor een sneak preview van haar nieuwe naam en identiteit. Aanmelden kan via onderstaand formulier.
  • Geef aan op welke locatie we je mogen verwelkomen.

 

Wij worden Qbit

Insite Security en ITsec werken alweer 2 jaar nauw samen. Deze samenwerking heeft ons ervan overtuigd dat we de beste IT security kunnen bieden als één merk. Daarom gaan we in de loop van 2018 samen verder als Qbit.

Wij geloven dat computers en mensen de ultieme combinatie zijn voor geoptimaliseerde beveiliging. Door securitydiensten te ontwikkelen die een stapje verder gaan wordt het beveiligen van uw IT systemen makkelijker, betrouwbaarder en efficiënter. Computers voor analytische, tijdsintensieve taken, prognoses en voorspellingen. Mensen voor complexe en onbekende problemen en situaties. Minder afhankelijkheid en minder zorg dus.

Waarom Qbit?

Een qbit is een onderdeel van de kwantumcomputer, een computer waarbij de processor gebruik maakt van de principes van de kwantummechanica. Zo’n processor kan in één keer (parallel) dezelfde berekeningen uitvoeren over een zeer grote hoeveelheid data. Deze zal daardoor vele malen sneller zijn dan een conventionele computer. In klassieke systemen bestaat het geheugen van een computer uit bits. Bij een kwantumcomputer gaat het om qbits. Door de eigenschappen van de kwantumcomputer verwachten we de term qbit in de toekomst veel tegen te gaan komen in de computer- en securitywereld. Vandaar.

De naam Qbit sluit daarnaast goed aan bij onze visie: Hightech en efficiënt. Wij zijn voor de klant wat Q is van James Bond. De analytische partner, die met beide benen op de grond staat. De partner die je voorziet van creatieve oplossingen en nieuwe snufjes die altijd werken als het erop aankomt.

Wat merkt u als klant van de naamswijziging?

In de komende tijd lichten we steeds één tipje van de Qbit sluier op. Zo kun je in april van ons verwachten dat het uitvoeren van een phishingcampagne vele malen leuker en efficiënter wordt. Nieuwsgierig? Neem dan alvast contact met ons op.