Let op! Sinds 1 juli 2018 zijn Insite Security en ITsec samen verder gegaan als Qbit Cyber Security .

Hoe veilig is uw software eigenlijk?

Bent u er niet zeker van of uw webapplicaties wel bestand zijn tegen de DDoS-aanvallen die regelmatig in het nieuws zijn? Wilt u zeker weten dat de software die moet worden ontwikkeld of ingekocht ook veilig is? Laat u dan bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veilige softwareontwikkeling tijdens de informatiebijeenkomst over secure programming op dinsdag 19 november 2013 in Groningen.

Theorie afgewisseld met live demo

De bijeenkomst is gericht op security-aspecten bij het programmeren en inkopen van software, mobiele apps en webarchitectuur. Tijdens de bijeenkomst staan we uitgebreid stil bij de vereisten voor secure programming in de IT-architectuur. U krijgt inzicht in de raamwerken voor secure programming, mogelijke kwetsbaarheden en handvatten om deze op te lossen. De theorie wordt afgewisseld met een live demo, waarin wordt aangetoond hoe de veiligheid in gevaar gebracht kan worden.

Voor wie?

De bijeenkomst is gericht op managers, inkopers en iedereen die in zijn dagelijkse werk te maken heeft met beslissingen rondom programmeren en inkoop van software, mobiele apps en webarchitectuur.

Geïnteresseerd?

Alle praktische informatie over de bijeenkomst vindt u in de flyer secure programming. Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Meld u dus snel aan via info@insitesecurity.nl

Meer artikelen

Bekijk al het nieuws