Masterclass Security Awareness op 23 februari

Op 23 februari a.s. organiseren we samen met IT Academy Noord-Nederland de masterclass Security Awareness. Organisaties treffen meestal voldoende technische maatregelen en hebben ook de organisatorische maatregelen steeds beter onder controle. Maar vaak ontbreekt het nog aan voldoende grip op het menselijk handelen. Daarom is deze masterclass Security Awareness ontwikkeld.

Voor security officers

De masterclass Security Awareness biedt security officers concrete handvatten om zelf een bewustwordings- en trainingsprogramma te ontwikkelen voor hun organisatie. Daarmee creëren ze meer aandacht voor bewustwording en een groter risicobesef. En dat helpt uiteindelijk de veiligheidsrisico’s te verkleinen en het aantal incidenten te verlagen.

Theorie en praktijk gecombineerd

De masterclass combineert theorie met praktijk. Aan de hand van een case wordt een bewustwordingsprogramma uitgewerkt, zodat deelnemers na de masterclass onmiddellijk in hun eigen organisatie van start kunnen gaan.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Welke aanpak volg je?
  • Waar moet je rekening mee houden?
  • Hoe zorg je dat het programma succesvol is?
  • Welke succesverhalen zijn er van andere bedrijven?
  • Wat zijn de valkuilen?

Meer informatie over de training

Inschrijven

De training vindt plaats op donderdag 23 februari a.s. in Groningen van 9.00 tot 17.00 uur. Deelname kost € 395 en inschrijven kan via de website van IT Academy Noord-Nederland.

Meer artikelen

Bekijk al het nieuws