1e Round Table Assen: Privacy as usual?

In Round Tables gaan experts dieper in op hun eigen vakgebied en delen ze kennis en ervaringen. Tijdens deze interactieve en praktijkgerichte Round Table gaan we in op de nieuwe eisen vanuit de Europese Privacy Verordening. Wat voor gevolgen heeft de nieuwe privacy verordening voor u en uw organisatie? Welke maatregelen moet u nemen om in 2018 te voldoen aan de nieuwe privacy verordening?

Programma

Aanvang 18:00 uur met broodjes en een drankje

Sessie van 18:30 tot 20:00 uur
Erik Rutkens faciliteert namens Insite Security deze bijeenkomst. Hij geeft een korte introductie en legt de deelnemers een aantal prikkelende stellingen voor.
Mathieu Paapst (ICTRecht) gaat als deskundige aan de hand van verschillende praktijk cases in op de gevolgen van de privacy verordening.

Aanmelden en kosten

Het bijwonen van de Round Table is gratis (17 plaatsen). Aanmelden kan via de website van ISACA NL.

Sprekers

Erik Rutkens is de oprichter en eigenaar van Insite Security en als directeur verantwoordelijk voor Strategie & Innovatie. Erik is tevens algemeen directeur van ITsec en bestuurder van start-up Zerocopter. Hij denkt in mogelijkheden en kan dit op een no-nonsense manier realiseren. Als vak-expert weet hij met een kritische en nuchtere blik de hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden.

Mathieu Paapst is Internetrecht-jurist, en als business manager verantwoordelijk voor de vestiging van adviesbureau ICTRecht in de Groningse Mediacentrale. In 2005 studeerde hij als een van de eersten af aan de opleiding Recht en ICT van de Rijksuniversiteit Groningen. In januari 2013 promoveerde hij op een bestuurskundig onderzoek naar de doorwerking van open ICT-beleid (open source en open standaarden) binnen de aanbestedingspraktijk.

Meer weten? Kijk ook bij onze Training Europese Privacyverordening.

 

 

 

Meer artikelen

Bekijk al het nieuws