Let op! Sinds 1 juli 2018 zijn Insite Security en ITsec samen verder gegaan als Qbit Cyber Security .

Insite Security spreker op Prissma Academy

Donderdag 24 maart organiseert Prissma een unieke middag rondom het thema: Cyber Security en informatiebeveiliging. Dagvoorzitter is Drs. Stéfan Ellenbroek, Manager center of Expertise Cyber Security van de Haagse Hogeschool.

Een aantal ervaren sprekers (NCSC, AIVD, Security Academy) neemt je mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van Cyber Security en informatiebeveiliging. Namens Insite Security is Wilbert Pijnenburg aanwezig om je alles te vertellen over de menselijk factor in de beveiligingsketen. Aan de hand van actuele beveiligingsincidenten wordt de menselijke schakel binnen informatiebeveiliging geanalyseerd.

Locatie: De Haagse Hogeschool, Den Haag

Meer informatie over de Prissma Academy 2016 en aanmelden kan via de website van Prissma. Wees er snel bij in verband met een maximaal aantal beschikbare plaatsen.

Prissma is de grootste afdeling van de KNVI (Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Informatiespecialisten) en organiseert jaarlijks kleine en grote events op het gebied van innovatie, internationalisatie en ondernemerschap.

 

Meer artikelen

Bekijk al het nieuws