Nieuwe organisatiestructuur Insite Security

Als gevolg van sterke groei en verdere professionalisering van de organisatie heeft Insite Security een directieteam aangesteld. Het team heeft als taak de lijn voort te zetten die door Erik Rutkens als oprichter van Insite Security is ingezet. Deze lijn bestaat uit continue vernieuwing en innovatie van een onderscheidend diensten- en productenportfolio.

Insite_security_samenwerken_vergaderen

Innoveren

Binnen Insite Security werken we voortdurend aan innovatieve oplossingen op het gebied van informatiebeveiliging. Hierdoor zijn wij in staat snel in te kunnen spelen op de vraag en behoefte van onze klanten, maar ook op de soms razendsnelle veranderingen in de markt en de wereld om ons heen. Met onze unieke, geïntegreerde aanpak en innovatieve oplossingen maken we organisaties weerbaar tegen cybercriminaliteit en brengen we informatiebeveiliging naar een hoger niveau.

De klant centraal

Het directie team heeft als doel de groei en verdere professionalisering van Insite Security door te zetten. Oprichter en eigenaar Erik Rutkens is binnen dit team directeur Strategie & Innovatie. Daarnaast bestaat het team uit een algemeen-, financieel en een commercieel directeur. Per 1 juli 2016 is Wilbert Pijnenburg aangesteld als Commercieel directeur en Eltjo Drent als Financieel directeur. Jasper de Vries is op 1 september 2016 als Algemeen directeur in dienst getreden.

Jasper: “Wat ons drijft is samen met u de beveiliging van uw informatie naar een hoger niveau te brengen waardoor úw dienstverlening verbetert.”

Investeren in talent

Belangrijk binnen Insite Security is de hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Deze kwaliteit wordt geleverd door de mensen die onze organisatie maken en vormen. Wij blijven investeren in onze kwaliteit door onze mensen op te leiden en ons te blijven focussen op het aantrekken van de beste mensen uit de markt. Zo beschikken wij over de béste talenten op het gebied van informatiebeveiliging!

Meer informatie over onze producten en diensten vindt u op onze dienstenpagina

Meer artikelen

Bekijk al het nieuws