Let op! Sinds 1 juli 2018 zijn Insite Security en ITsec samen verder gegaan als Qbit Cyber Security .

Responsible disclosure. Goed geregeld?!

Bent u al bezig met het implementeren van een Responsible Disclosure policy? Van klanten horen we dat het implementeren en beheren moeilijker is dan gedacht. Zerocopter, partner van Insite Security, neemt u deze zorg graag uit handen.

Zerocopter kan de Responsible Disclosure (RD) regeling eenvoudig van u overnemen. Wij leveren een RD tekst aan die u op uw eigen site kunt plaatsen. Deze tekst bevat een link naar een beveiligde omgeving voor het maken van meldingen van kwetsbaarheden door derden. Deze RD service van Zerocopter is volledig gratis.

Aanvullend op deze dienst biedt Zerocopter ook de mogelijkheid om alle meldingen te controleren en te prioriteren. Dat betekent dus dat u daar zelf geen mensen voor hoeft in te zetten. Een ervaren team van triage experts van Zerocopter bekijkt de binnengekomen meldingen. Alleen als deze relevant zijn worden ze doorgestuurd.

Binnen Zerocopter kunt u het hele proces van melding tot oplossing zelf coördineren. Alles wordt beveiligd gedocumenteerd en de communicatie met de melder wordt ook via het platform voltooid. Dat geeft gemak en inzicht voor zowel u als de melder.

Meld u direct aan op Zerocopter en kies na aanmelden voor Responsible Disclosure.

Meer artikelen

Bekijk al het nieuws