Sprekers Awareness Symposium

Tijdens het AlertOnline Awareness Symposium is er de mogelijkheid deel te nemen aan een masterclass en verschillende kennissessies. Maak kennis met de sprekers die het symposium tot een actieve en leerzame dag zullen maken!

AlertOnline Rolf van Wegberg
Rolf van Wegberg | Cybercrime Researcher | TNO
Rolf is als cybercrime onderzoeker verbonden aan TNO en de TU Delft. Hier doet hij onderzoek naar en doceert hij op het grensvlak tussen criminaliteit en ICT. Hij is een van de grondleggers vanhet TNO Dark Web Programma, leidt daarin onderzoek en deelt die kennis op (internationale) podia.

AlertOnline Carlijn Broekman
Carlijn Broekman | Innovation Management consultant | TNO
Carlijn doet onderzoek naar, en adviseert op het gebied cyber-veilig gedrag; de human factor als sterkste schakel. Eén van de meest recente onderzoeken waar zij bij betrokken is, is ACT – Adaptive Cyber Training. In dit onderzoeksprogamma wordt een tailored training ontwikkeld.

AlertOnline Wilbert Pijnenburg
Wilbert Pijnenburg | Team Human Factor | Insite Security

Wilbert heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van bewustwordingsprogramma’s bij nationale en internationale organisaties. Hij begeleidt deze organisaties bij het ontwikkelen van een positieve beveiligingscultuur. Hij geeft frequent gastcolleges over het onderwerp ‘security awareness’ en is actief betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe methoden en technieken om het menselijk handelen te beïnvloeden.

AlertOnline Lourens Dijsktra
Drs. Lourens Dijkstra | Team human factor | Insite Security

Lourens werkt als organisatiepsycholoog op het snijvlak van gedragsverandering en informatiebeveiliging. Hij verzorgt regelmatig workshops, colleges en trainingen op het vlak van security awareness. Als adviseur verzorgt hij verbetertrajecten waarin diensten als social engineering, serious games, case based learning en triggerprogramma’s worden ingezet. Zijn passie ligt in het realiseren van blijvende gedragsverandering.

AlertOnline Andres Rutkens
Andres Rutkens (kap. b.d) | Team Human Factor | Insite Security
Andres heeft ruim 13 jaar ervaring met inlichtingen en veiligheid bij het ministerie van Defensie. Hierin heeft Andres zich als officier gespecialiseerd in de menselijke factor. Andres heeft in een internationale omgeving op discrete wijze, met beleid en succes opdrachten gepland én uitgevoerd. Bij Insite Security werkt Andres als adviseur gepassioneerd voor het weerbaarder maken van organisaties tegen bedrijfsspionage en social engineering.

AlertOnline Peter Zinn
Peter Zinn | Cyber Security trendwatcher & High Tech Crime adviseur | Politie

Peter is trendwatcher – Cyber Cop – Internationaal spreker – Informaticus – Mens. 20 jaar ervaring in ICT (waarvan 8 in ICT security) en 20 jaar ervaring op het toneel (waarvan 8 als keynote speaker) leveren bij hem een explosieve cocktail van informatie en entertainment.
Peter werd in 2009 Europees kampioen Public Speaking en presenteerde onder andere bij Interpol, Europol, Microsoft en Kaspersky en nu op het AlertOnline Awareness Symposium

AlertOnline Jeffrey de Graaf
Jeffrey de Graaf | Sales & Marketing Directeur | Onsight IT Security Experts

Jeffrey houdt zich al ruim 15 jaar bezig met het vermarkten van verschillende IT-beveiligingsoplossingen en diensten. Binnen Onsight is hij verantwoordelijk voor sales, marketing, business development en innovatie. Zijn drive vindt deze IT security duizendpoot in de dynamiek van ontwikkelingen bij klanten en beveiligingstechnieken. In zijn optiek zouden organisaties Security Maturity hoog op de agenda moeten zetten. In Jeffrey, maar ook in Onsight, vinden zij een partner die ze daarbij goed kan ondersteunen.

 

Direct aanmelden voor het AlertOnline Awareness Symposium op 13 oktober 2016.

Meer artikelen

Bekijk al het nieuws