Let op! Sinds 1 juli 2018 zijn Insite Security en ITsec samen verder gegaan als Qbit Cyber Security .

Alert Online Security Awareness Symposium

Dinsdagmiddag 10 oktober 2017 presenteert Insite Security al weer voor de derde keer het Alert Online Awareness Symposium. Kom naar deze inspirerende maar vooral ook leerzame en actieve bijeenkomst.

Alert Online Security Awareness Symposium
Hoe veilig bent u online?

Deze editie nemen we o.a. een kijkje in de keuken van de awareness-praktijk van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) en Provincie Groningen. Welke innovatieve ontwikkelingen kun je inzetten om van bewustwording naar veilig gedrag te komen? En wat zijn de belangrijkste aspecten voor het ontwikkelen van een effectief bewustwordingsprogramma?

Ben jij verantwoordelijk voor informatiebeveiliging binnen je organisatie? Dan mag je dit symposium zeker niet missen!

Programma

Best Practice 1
Hoe veranker je succesvol je awareness programma?

Jeroen Zwarts, IT Security Officer bij de De Nederlandse Publieke Omroep, neemt ons mee in de uitdagende awareness praktijk bij de NPO. Hij gaat in op de vraagstukken: Wat is de impact van een groot incident en hoe hou je het awareness op niveau binnen je eigen organisatie?

Best practice 2
De inzet van serious gaming in je awareness programma

In deze presentatie geeft Michel Wekema, Concernfunctionaris Informatiebeveiliging bij Provincie Groningen, een inkijkje in zijn aanpak van de bewustwording bij de Provincie Groningen.

Innovaties en de praktijk van security awareness: Insite Security
Naast de best practices is het ook mogelijk korte awareness sessies bij te wonen waarin we de theorie combineren met de praktijk. Doen wat werkt! Wat zijn slimme psychologische en veranderkundige principes bij een bewustwordings- en trainingsprogramma? Welke aanpak volg je? Waar moet je rekening mee houden? Hoe zorg je dat het programma succesvol is? Wat zijn de valkuilen? Deze korte en inspirerende sessies worden verzorgd door Sander Ebbers, Andres Rutkens en Lourens Dijkstra.

Datum, locatie en andere praktische zaken

  • Datum: Dinsdag 10 oktober 2017
  • Tijd: 13:00 – 17:00 (aanmelden vanaf 12:30)
  • Locatie: NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, Nieuwegein
  • Deelname aan het symposium is gratis
  • Wees op tijd want vol=vol!

Alert Online is een campagne op het gebied van cybersecurity en is een gezamenlijk initiatief van de overheid, bedrijfsleven, onderwijs en wetenschap. 

Inschrijving AlertOnline Awareness Symposium 2017

Meer artikelen

Bekijk al het nieuws