Collega's geslaagd voor certificeringstraject!

Onze security officers helpen u om informatiebeveiligingsrisico’s, tot een voor uw organisatie aanvaardbaar niveau, te beperken. Daarom zoeken wij bij Insite Security naar de beste mensen in hun vakgebied en mag u van ons de hoogste kwaliteit van dienstverlening verwachten. Hiervoor houden we ons en onze medewerkers scherp en belonen we het hebben van ambities door het aanbieden van certificerings- en opleidingsmogelijkheden. Een aantal collega’s wisten in de afgelopen periode met succes hun certificeringstraject af te ronden.

Certified_insite_security

Certified Information Privacy Professional

Vrijdag 13 januari 2017 behaalden Mirjam Terpstra en Mathijs Hummel hun examen voor het Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) certificaat. Dit is de wereldwijde standaard in privacy certificering. Het CIPP/E certificaat is de eerste professionele certificering specifiek voor Europese privacy specialisten en onderdeel van een allesomvattende kennisbank in informatie en privacybescherming.

Mathijs en Mirjam mogen zich aansluiten bij de groep van internationale professionals die momenteel het certificaat op zak hebben!

Certified Information Security Manager

Ook onze collega’s Lourens Dijkstra, Bennie Sloot en Jan Ebbes doken de schoolbanken in voor het CISM Certified Information Security Manager examen. Ook zij hebben hun examen met succes afgerond.

Het CISM certificaat wordt algemeen beschouwd als het meest complete en uitgebreide certificaat op security gebied. Naast technische kennis is kennis van management, organisatie, risicobeheersing en verandertechnieken belangrijk. Onze adviseurs zijn in staat om op strategisch, tactisch en operationeel niveau een sparringpartner te zijn op het gebied van informatiebeveiliging.

We zijn trots dat onze adviseurs hun kennis van privacybescherming kunnen aantonen middels een internationaal erkende kwalificatie. Bij dit mooie resultaat mocht de taart uiteraard niet ontbreken!

Wilt u weten hoe onze adviseurs u helpen bij informatiebeveiliging? Kijk eens bij onze diensten of neem contact op met een van onze adviseurs.

Contactformulier

Meer artikelen

Bekijk al het nieuws