Let op! Sinds 1 juli 2018 zijn Insite Security en ITsec samen verder gegaan als Qbit Cyber Security .

Mikko Hyppönen keynote tijdens symposium 'Security today and tomorrow'

Embrace, Umbrella en Insite Security organiseren op donderdag 1 juni het symposium ‘Security today and tomorrow’. Deze middag staat in het teken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cyber security en wat dit voor organisaties kan betekenen. Keynote is de bekende Finse beveiligings-expert Mikko Hyppönen, Chief Research Officer van F-Secure. Ook hebben we de bekende hackers: Yafsec, 0xDUDE en Captain Crunch gestrikt!

Cyber Security; Is jouw organisatie futureproof?

Steeds meer dingen worden verbonden met internet, machines, sieraden, auto’s, de thermostaat en de koelkast. De verwachting is dat het internet der dingen in de (nabije) toekomst productieprocessen zal verbeteren en dat het oplossingen kan bieden voor problemen rondom energie en milieu, criminaliteit, gezondheidszorg en onderwijs. Deze nieuwe ontwikkelingen bieden oneindig veel mogelijkheden, maar brengen ook beveiligingsrisico’s mee.

Er wordt steeds meer geïnvesteerd in security oplossingen, diensten en technologie. Toch gaat het dagelijks mis. Medische gegevens, persoonlijke filmpjes en bedrijfsgevoelige informatie liggen op straat. Hoe houd je als organisatie vandaag en morgen beveiligingsrisico’s onder controle? Met onderstaand programma weten we zeker dat je antwoord krijgt op de meest brandende security vragen!

Keynote Mikko Hyppönen

Mikko Hypponen

State of the Net | Mikko Hyppönen 

Mikko Hyppönen is één van de bekendste beveiligingsexperts van Europa. Al 25 jaar lang vecht hij tegen computercriminaliteit. “Ik ben geen soldaat. Eerder een detective.” De cyber security goeroe uit Finland is naast gewaardeerd Ted Talk spreker actief als columnist voor o.a. The New York Times en tijdschriften Wired en Scientific America.

Breakout sessies

 


Knuffel een hacker | Edwin van Andel, Chief Evangelist Zerocopter
Ethisch hacker en Chief Evangelist bij Zerocopter Edwin van Andel laat zien dat de interactie tussen ethische hackers en het bedrijfsleven kan leiden tot een betere beveiliging.

 

 

Security of Things | Pieter Meulenhoff, wetenschapper en adviseur bij ITsec
De risico’s van de beveiliging van het internet der dingen. Pieter gaat aan de hand van een aantal recente ‘hacks’ in op het belang en de noodzaak van ‘security of things’. Hij laat voorbeelden zien en demonstreert onder meer hacks met Toon (slimme thermostaat), iZettle, Tesla en de Twizzy.

 

 

Stilte voor de storm | Mathieu Paapst, ICTRecht
Mathieu Paapst gaat als deskundige aan de hand van verschillende praktijk cases in op de gevolgen van de privacy verordening.

 

 

Continous security testing | Erik Drijfhout Security Officer bij Embrace en Umbrella, Freddy Groen Lead Developer bij Embrace
Erik Drijfhout en Freddy Groen laten zien hoe er binnen het ontwikkelproces doorlopende aandacht aan security wordt besteed.

 

 

GDI foundation | Victor Gevers
Victor Gevers (ook bekend als 0xDUDE) is een senior security specialist en werkzaam als innovatiemanager voor de Nederlandse overheid. Hij is gespecialiseerd in netwerk-, mobiele en webapplicatiebeveiliging. Als mede-oprichter en actieve voorzitter van de GDI.Foundation doet hij onderzoek naar state-of-the-art aanval- en verdedigingsmechanismen, hacking technieken en OSINT. In zijn vrije tijd doet hij onderzoek naar kwetsbaarheden en zoekt hij naar zwakke plekken in de beveiliging van implementaties.

Hij heeft in meerdere opzichten bewezen een echte responsible disclosure evangelist te zijn, die de kunst meer dan 19 jaar beoefent. Wereldwijd maakt hij al meer dan 5000! meldingen van responsible disclosure.

Wie ben ik? | Captain Crunch
Het programma wordt afgesloten met een interactieve discussie. Captain Crunch, een vermaarde hacker, neemt het publiek op een verassende en grappige manier mee in een levendige discussie. Hoe kwetsbaar bent u eigenlijk?

Aanmelden

Meld je hier aan voor het symposium ‘Security today and tomorrow’! Deelname is gratis.

Datum  | 1 juni
Tijden   | 12:00 – 17:00 uur
Locatie | Regardz De Eenhoorn in Amersfoort

 

Meer artikelen

Bekijk al het nieuws