Let op! Sinds 1 juli 2018 zijn Insite Security en ITsec samen verder gegaan als Qbit Cyber Security .

SMC050: You will be hacked and you know it!

In hoeverre zijn we ons bewust van de beveiligingsrisico's in een steeds digitaler wordende samenleving? Zijn we alert genoeg of struisvogels? Je hoort het 10 juli van Jobert Abma van HackerOne en Erik Rutkens van Insite Security tijdens SMC050.

insite security hacker eye code

SMC050 is een initiatief om professionals, bedrijven en experts op het gebied van social media, technologische trends en digitale innovatie in de regio bij elkaar te brengen.

Maandag 10 juli staat in het teken van cybersecurity. De nieuwe technologie brengt oneindig veel mogelijkheden met zich mee, maar maakt ons ook kwetsbaarder. Is het een kwestie van tijd voordat zich in de samenleving of in je bedrijf een digitale ramp voltrekt? Dat is een van de grote dilemma’s van de digitale samenleving.

We denken dat onze voordeur goed is afgesloten, maar is dat ook zo? We horen steeds meer over Ransomware of gijzelsoftware, het nieuwe en ijzersterke chantagemiddel op internet. Het Wannacry virus besmette recent nog meer dan honderdduizenden computers in 150 landen, waaronder ziekenhuizen.

Zijn we alert genoeg of struisvogels? Je hoort het op 10 juli!

Datum | 10 juli 2017
Inloop | 19.00 uur
Aanvang | 19.45 uur
Locatie | Martiniplaza Groningen

Sluit je aan bij SMC050 en meld je aan voor de sessie: You will be hacked and you know it. Vol=Vol

 

Meer artikelen

Bekijk al het nieuws