Let op! Sinds 1 juli 2018 zijn Insite Security en ITsec samen verder gegaan als Qbit Cyber Security .

Heliview IT & Information Security Congres 2018

In één dag op de hoogte van actuele security dreigingen en de technische en organisatorische oplossingen hiervoor? Kom 6 februari naar het Heliview IT & Information Security congres en ga aan de slag met de security strategie van uw organisatie.

Heliview_IT_&_Security_Congres_2017

Foto: Roelof Hemmen in gesprek met panelleden tijdens Heliview 2017

Security topprioriteit

Staat security in 2018 ook bij u hoog op de agenda? Voor security managers de uitdaging om niet alleen de technische, maar ook de organisatorische en culturele aspecten te optimaliseren. Aspecten als privacy, auditing, resilience en business continuity zijn essentiële onderwerpen binnen een security strategie. Namens Insite Security is Erik Rutkens een van de sprekers op dit congres. Hij gaat in op recente cyberaanvallen en het belang van het omarmen van ethische hackers.

De veranderende rol van de CISO

Roelof Hemmen is dagvoorzitter tijdens deze 14e editie van Heliview, hét IT & Information Security congres. Het thema van dit jaar is de veranderende rol van de CISO. Hoe ga je om met security in een steeds complexer wordende IT omgeving? Welke consequenties hebben de veranderende wet- en regelgeving en hoe ziet uw rol er in de toekomst uit? Dit congres helpt u met het vinden van de juiste security strategie. Ontmoet vakgenoten en ontvang praktische handvaten voor de security strategie van uw organisatie.

Live demonstratie e-learning

Bij onze stand kunt u terecht voor een live demonstratie van onze e-learning of onze serious game Alcatraz. Onze adviseurs zijn de hele dag aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Geef security topprioriteit!

Locatie en aanmelden

Als relatie van Insite Security kunt u zich kosteloos aanmelden met de persoonlijke uitnodigingscode: 2X2WVQHM

Klik hier om in te schrijven

Datum: 6 februari 2018
Locatie: Congrescentrum 1931 | ’s-Hertogenbosch

Meer informatie over sprekers en aanmelden vindt u op de website van Heliview.

Meer artikelen

Bekijk al het nieuws