Let op! Sinds 1 juli 2018 zijn Insite Security en ITsec samen verder gegaan als Qbit Cyber Security .

E-learning

Bewustwording is geen eenmalige activiteit. Het is belangrijk om permanent aandacht te besteden aan het onderwerp informatiebeveiliging. Ons awareness e-learningprogramma onderscheidt zich door prikkelende vragen en up-to-date onderwerpen. Hiermee kunt u een laagdrempelig, structureel bewustwordingsprogramma opzetten.

Ontvang meer informatie over E-learning

Informatie aanvragen

Kennis van de risico’s van informatiebeveiliging is essentieel voor veilig gedrag. Onze e-learningprogramma’s geven aan welke risico’s spelen in concrete werksituaties. Hiermee zorgen we voor een blijvende gedragsverandering. Met als gevolg minder incidenten en verhoogde informatiebeveiliging. E-learning biedt medewerkers de mogelijk in eigen tijd en zelfgekozen plaats de modules te bestuderen.

Geen theoretische lessen, maar praktische tips over alledaagse situaties. Case-based noemen we dat. We bieden pakketten met standaard cases en cases voor specifieke doelgroepen. Zo wordt awareness leuk en vooral effectief.

Security Awareness E-learning. Case Based E-learning

Naast de Case-base e-learning zijn er diverse inhoudelijke modules beschikbaar over bijvoorbeeld onderwerpen als phishing en meldplicht datalekken.

Wat levert de Security Awareness E-learning op?

  • Hoger risicobesef van informatiebeveiliging
  • Blijvende gedragsverandering
  • Minder security incidenten
  • Altijd up-to-date met de nieuwste kwetsbaarheden
  • Awareness continu op peil met een voordelig abonnement

Opzet Security Awareness E-learning

Geen theoretische lessen, maar praktische tips over alledaagse situaties. Case-based noemen we dat. We bieden pakketten met standaard cases en cases voor specifieke doelgroepen. Zo wordt awareness-training weer leuk en vooral effectief. Naast de Case-base e-learning zijn er diverse inhoudelijke modules beschikbaar over bijvoorbeeld onderwerpen als phishing en meldplicht datalekken.

  • Laagdrempelige, korte modules
  • Aantrekkelijk vormgegeven
  • Korte tijdsbesteding
  • Scenario’s toegepast op concrete werksituaties van de eigen organisatie
  • Benchmarking mogelijk

Onderdelen van de E-learning

Periodieke Case based e-learning

Op basis van case based e-learning scenario’s zorgen we voor permanent risicobesef en blijvende gedragsverandering. Zo wordt awareness-training weer leuk en vooral effectief.

Introductieprogramma

Om voor de eerste keer aandacht te besteden aan informatiebeveiliging of nieuwe medewerkers de juiste basiskennis bij indiensttreding te geven is het introductieprogramma ontwikkeld. Het introductieprogramma behandelt de belangrijkste generieke aspecten van informatiebeveiliging.

Phishing

Op basis van deze e-learning module zorgen we voor de juiste kennis en vaardigheden om phishing en ransomware aanvallen te herkennen.

Basisprogramma Privacy

De privacy (AVG) module zorgt voor de juiste kennis over de Algemene Verordening Gegevensbescherming en meldplicht datalekken.

Het Basisprogramma Privacy leert medewerkers wat de organisatie vanuit de privacywetgeving van hen verwacht. Daarnaast geeft het medewerkers handvatten voor het correct omgaan met persoonsgegevens.

 

Offerteaanvraag