NEN 7510

Informatiebeveiliging is belangrijk. Zeker in de zorgsector waar medische en patiëntgegevens worden beheerd en uitgewisseld. De NEN 7510 is een certificeerbare nationale standaard met specifieke aandacht voor maatregelen op het gebied van de zorg. Het helpt u structureel en aantoonbaar informatiebeveiliging in te richten en uw beveiliging continu te verbeteren.

Ontvang uw vrijblijvende offerte voor NEN 7510

Offerte aanvragen

audit_zorg_it

Informatiebeveiliging in de zorg

Onze omgeving verandert doorlopend en daarmee ook de kansen en risico’s die daarbij horen. Blijf meebewegen en verbeteren door gebruik te maken van de NEN 7510-norm. Niet als doel op zich, maar als middel om informatiebeveiliging in de zorg op orde te krijgen, te houden en naar een hoger niveau te brengen.

Ons uitgangspunt is om eerst die zaken aan te pakken die goed gaan en beter kunnen. We maken zo veel mogelijk gebruik van bestaande werkwijzen, procedures en ‘best practices’. Zo kunnen we snel starten en direct zichtbare resultaten boeken. We betrekken uw medewerkers nauw bij het project. Een succesvolle implementatie vraagt om draagvlak van het management, goede communicatie tijdens het project en een gestructureerde aanpak.

Structureel en aantoonbaar informatiebeveiliging inrichten? Wij helpen u graag bij het opstellen van een NEN 7510-implementatieplan.

De voordelen van een NEN 7510-implementatie met Insite Security:

  • Wij bieden u een grondige voorbereiding op de NEN 7510 certificering door een pre-audit
  • Certificering is niet het einddoel, maar een middel om informatiebeveiliging naar een hoger niveau te brengen
  • Onze adviseurs hebben ruime ervaring op het gebied van ISO 27001 en NEN 7510 implementatie
  • Privacy aspecten (Algemene Verordening Gegevensbescherming) worden meegenomen tijdens de implementatie

Contactformulier