Security Monitor

Computernetwerken staan tegenwoordig niet meer op zichzelf. Alles is met elkaar verbonden, via internet of interne netwerken. Hoe complexer de systemen, hoe lastiger de beveiliging ervan. Hoe voorkomt u dat belangrijke informatie op straat komt te liggen? Security monitor van Insite Security scant uw IT-infrastructuur doorlopend op bekende kwetsbaarheden. Zo heeft u structureel zicht op het beveiligingsniveau van uw IT-infrastructuur en kunt u tijdig actie ondernemen als dat nodig is.

Ontvang uw vrijblijvende offerte voor Security Monitor

Offerte aanvragen

Security Monitor werkt in drie stappen: bewaken, signaleren en beheersen. Security Monitor is inzetbaar voor systemen en websites die vanaf internet bereikbaar zijn. Daarnaast is het ook goed mogelijk uw interne systemen te bewaken. Hiervoor installeren we dan een lokale sensor in uw netwerk en configureren deze op maat.

De beveiligingsscans werken met de op dat moment bekende kwetsbaarheden en aanvalstechnieken. Security Monitor wordt dagelijks bijgewerkt met de meest recente informatie over kwetsbaarheden. Zodra er kwetsbaarheden met een hoog risico worden gesignaleerd, nemen wij onmiddellijk contact met u op. Onze experts adviseren hoe u de kwetsbaarheden en achterliggende oorzaken kunt oplossen. Elk kwartaal krijgt u een rapportage, waarin we in begrijpelijke taal uitleggen wat de staat van het beveiligingsniveau is. Met Security Monitor heeft u dus structureel zicht op het beveiligingsniveau van uw IT-infrastructuur.

Security Monitor wordt in abonnementsvorm aangeboden. U betaalt een vast maandelijks bedrag, afhankelijk van het aantal te scannen IP-adressen en de te leveren ondersteuning. U kunt kiezen voor een basis, een professional of een enterprise abonnement.

De voordelen van Security Monitor:

  • Op maat gemaakt voor uw IT-infrastructuur
  • Inclusief managementconsole en scan-sensors
  • Wij helpen u te bepalen waar uw prioriteit ligt