Let op! Sinds 1 juli 2018 zijn Insite Security en ITsec samen verder gegaan als Qbit Cyber Security .

Security Monitor

Computernetwerken staan niet meer op zichzelf. Alles is met elkaar verbonden, via internet of interne netwerken. Hoe complexer de systemen, hoe lastiger de beveiliging ervan. Hoe voorkomt u dat belangrijke informatie op straat komt te liggen? Security monitor van Insite Security scant uw IT-infrastructuur doorlopend op bekende kwetsbaarheden. Zo heeft u structureel zicht op het beveiligingsniveau van uw IT-infrastructuur en kunt u tijdig actie ondernemen als dat nodig is.

Ontvang meer informatie over Security Monitor

Informatie aanvragen

De Security Monitor (voorheen AVMS) is in samenwerking met (en financiering door) vooraanstaande financiële instellingen ontwikkeld. Met de Security Monitor wordt u, op een kosteneffectieve wijze, voortdurend op de hoogte gehouden van de beveiligingsstatus van uw IT-infrastructuur. Anders geformuleerd: of er in componenten binnen de IT-infrastructuur kwetsbaarheden aanwezig zijn waar een cybercrimineel zijn “voordeel” mee zou kunnen doen.

Security Monitor: Bewaken, signaleren en beheersen

Wat levert een security monitor op?

Security Monitor werkt in drie stappen: bewaken, signaleren en beheersen. Security Monitor is inzetbaar voor systemen en websites die vanaf internet bereikbaar zijn. Daarnaast is het ook goed mogelijk uw interne systemen te bewaken. Hiervoor installeren we een lokale sensor in uw netwerk en configureren deze op maat.

  • Doorlopende scan op kwetsbaarheden
  • Bij kwetsbaarheden met een hoog risico nemen wij onmiddellijk contact met u op
  • Onze experts adviseren hoe u de kwetsbaarheden en achterliggende oorzaken kunt oplossen.
  • Structureel inzicht in beveiligingsniveau
  • Ieder kwartaal een rapportage met actuele status van het beveiligingsniveau

Structureel zicht op het actuele beveiligingsniveau van uw IT-infrastructuur

Security Monitor abonnement

Security Monitor wordt in abonnementsvorm aangeboden. U betaalt een vast maandelijks bedrag, afhankelijk van het aantal te scannen IP-adressen en de te leveren ondersteuning. U kunt kiezen voor een basis, een professional of een enterprise abonnement.

De voordelen van Security Monitor:

  • Op maat gemaakt voor uw IT-infrastructuur
  • Inclusief managementconsole en scan-sensors
  • Wij helpen u te bepalen waar uw prioriteit ligt

ITsec

ITsec is dé specialist in het beoordelen van de beveiliging van uw infrastructuur, applicatie of app. Ook voor het testen van ‘dingen’ die verbonden zijn met internet kunt u bij ITsec terecht. Onze ethical hackers hebben specifieke kennis van de techniek die noodzakelijk is voor het beveiligen van informatie.

Lees meer over de producten en diensten van ITsec.

Offerteaanvraag