Training

De aard van cyber dreigingen verandert en het aantal dreigingen neemt toe. De oorzaak ligt in de voortschrijdende technologische ontwikkelingen en de onbegrensde omgeving waarin de bedreigingen zich kunnen manifesteren. Het continu trainen van uw medewerkers is daarom een absolute noodzaak.

Ontvang meer informatie over Training

Informatie aanvragen

Security of things

Onze toekomst is meer en meer verbonden met internet. Denk aan machines, sieraden, auto’s, de thermostaat en de koelkast. Dit biedt oneindig veel mogelijkheden. De verwachtingen zijn dat het internet der dingen in de (nabije) toekomst productieprocessen zal verbeteren en dat het oplossingen kan bieden voor problemen rondom energie en milieu, criminaliteit, gezondheidszorg en onderwijs.

Kansen en kwetsbaarheden

Er is ook een keerzijde. Er is altijd wel iemand die probeert binnen te komen en misbruik wil maken van de ‘kansen’ die worden geboden. In hoeverre is uw medewerker zich bewust van de risico’s van het internet, het internet der dingen en de toenemende cybercriminaliteit? Aan de andere kant, in hoeverre zijn uw medewerkers in staat veilige software of ‘dingen’ te ontwikkelen, testen en beheren?

Wat levert Security training op?

ITsec heeft een aantal praktische workshops en trainingen ontwikkeld. Rode draad hierin is dat theorie en praktijk op een leuke en interactieve wijze met elkaar worden afgewisseld. ITsec heeft verschillende eigen ‘labs’ en applicaties ontwikkeld die hierbij ondersteunen. Indien gewenst worden de trainingen volledig ‘op maat gesneden’.

ITsec biedt de de volgende workshop en trainingen:

  • Workshop ‘hacken voor dummies’ (dagdeel)
  • Workshop ‘hands-on pentesting’ (dag)
  • Training ‘secure programming’ (twee dagen)
  • Training ‘secure development lifecycle’ (drie dagen)

Alle workshops en trainingen van ITsec zijn geaccrediteerd en kunnen eventueel met een examen worden afgerond. Workshops en trainingen worden op locatie bij ITsec, op een externe locatie, bij u op kantoor of virtueel verzorgd.

De voordelen van de trainingen van ITsec

  • Toegespitst op uw situatie en behoefte
  • Actueel en ‘hands-on’
  • Meer dan 20 jaar kennis en ervaring

ITsec

Onze technische diensten leveren we onder de naam ITsec. ITsec is dé specialist in het beoordelen van de beveiliging van uw infrastructuur, applicatie of app. Ook voor het testen van ‘dingen’ die verbonden zijn met internet kunt u bij ITsec terecht. Onze ethical hackers hebben specifieke kennis van de techniek die noodzakelijk is voor het beveiligen van informatie.

Lees meer over de producten en diensten van ITsec.

Offerteaanvraag