Let op! Sinds 1 juli 2018 zijn Insite Security en ITsec samen verder gegaan als Qbit Cyber Security .

Werkwijze

Insite pakt het nuchter aan

Insite Groep heeft een nuchtere aanpak. We brengen elk vraagstuk terug tot de kern. We kijken wat er echt aan de hand is en gaan er dan mee aan de slag, op een heel praktische manier. We doen geen dingen die niet nodig zijn, maar doen wel alles wat er nodig is om uw probleem op te lossen. Of dat nu veroorzaakt wordt door de techniek of door de mensen die ermee werken.

Wij blijven betrokken, ook na ons advies

Met onze concrete adviezen kunt u aan de slag en als u wilt, helpen we u daarbij. Waarom? Omdat we u graag advies geven, maar nog liever zien dat het advies ook echt tot verbetering leidt. Dus gaan we voor u aan de slag als projectmanager, bereiden we u voor op een volgende audit of testen onze hackers uw systemen of ze echt veiliger zijn geworden. In alle gevallen heeft u te maken met hoog opgeleide en gekwalificeerde mensen. Onze mensen werken met elkaar én samen met u aan het beste resultaat.

ITsec

Onze technische diensten leveren we sinds 2016 onder de naam ITsec. ITsec is dé specialist in het beoordelen van de beveiliging van uw infrastructuur, applicatie of app. Ook voor het testen van ‘dingen’ die verbonden zijn met internet kunt u bij ITsec terecht. Onze ethical hackers hebben specifieke kennis van de techniek die noodzakelijk is voor het beveiligen van informatie.

Lees meer over de producten en diensten van ITsec.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Contact opnemen