Let op! Sinds 1 juli 2018 zijn Insite Security en ITsec samen verder gegaan als Qbit Cyber Security .

Wij zijn Qbit

Insite Security en ITsec werken alweer 2 jaar nauw samen. Deze samenwerking heeft ons ervan overtuigd dat we de beste IT security kunnen bieden als één merk. Daarom zijn Insite Security en ITsec nu Qbit Cyber Security.

Wij geloven dat computers en mensen de ultieme combinatie zijn voor geoptimaliseerde beveiliging. Door securitydiensten te ontwikkelen die een stapje verder gaan wordt het beveiligen van uw IT systemen makkelijker, betrouwbaarder en efficiënter. Computers voor analytische, tijdsintensieve taken, prognoses en voorspellingen. Mensen voor complexe en onbekende problemen en situaties. Minder afhankelijkheid en minder zorg dus.

Waarom Qbit?

Een qbit is een onderdeel van de kwantumcomputer, een computer waarbij de processor gebruik maakt van de principes van de kwantummechanica. Zo’n processor kan in één keer (parallel) dezelfde berekeningen uitvoeren over een zeer grote hoeveelheid data. Deze zal daardoor vele malen sneller zijn dan een conventionele computer. In klassieke systemen bestaat het geheugen van een computer uit bits. Bij een kwantumcomputer gaat het om qbits. Door de eigenschappen van de kwantumcomputer verwachten we de term qbit in de toekomst veel tegen te gaan komen in de computer- en securitywereld. Vandaar.

De naam Qbit sluit daarnaast goed aan bij onze visie: Hightech en efficiënt. Wij zijn voor de klant wat Q is van James Bond. De analytische partner, die met beide benen op de grond staat. De partner die je voorziet van creatieve oplossingen en nieuwe snufjes die altijd werken als het erop aankomt.

Wat merkt u als klant van de naamswijziging?

In de komende tijd lichten we steeds meer tipjes van de Qbit sluier op. Zo kun je op korte termijn van ons verwachten dat het uitvoeren van een phishingcampagne vele malen leuker en efficiënter wordt.

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Contactformulier